Vores Vision

Vores vision er skabe værdi for vores kunder og tryghed i juridiske forhold.

Vi frigør din tid fra juridiske problemer, så du kan bruge tiden på andre ting.

Vi er dygtige på områder, og dem holder vi os til, og derfor kan vi yde kompetent juridisk rådgivning med god hurtig service til en fornuftig pris.

God Service

Vi står altid rådighed med en direkte telefon. Vi tager os tid til at lytter og anerkender den juridiske udfordring, som du har. Vi kan herefter give dig de bedste ekspertråd og valgmuligheder til, hvordan din juridiske udfordring kan løses. I sager bliver du naturligvis løbende underrettet, og hvis du har noget på hjerte, så kontakt os endelig.

Juridisk Tryghed

Juridisk tryghed er, når du ikke står alene med din sag, men får ekspertråd om dine muligheder. Juridiske problemer er som en tung sten på skulderen, og den byrde tager vi os af, så du få tid til det, som du er bedst til.
Vi rådgiver i øjenhøjde, så du forstår sagen og har tillid til, at den er i gode hænder hos os.

En fornuftig pris

Enhver omkostning i firmaet som spares skal komme klienterne til gode. Jura er et håndværk som kræver vindermentalitet, og ikke forbrugsmentalitet med dyre biler og firmaadresser, som klienterne skal betale. Alt med måde.
Som klient skal du kunne mærke, at du får værdi for pengene og færre juidiske bekymringer.

Juridisk rådgivning i øjenhøjde

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Juridisk Tryghed er god til at behandle nævnssager, retssager og sager mod myndigheder samt udarbejdelse af juridiske dokumenter, aftaler mm. Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis der er noget, som vi kan give dig rådgivning om.

Som andre  er vi dygtige på vores områder, og dem holder vi os til. Juridisk Tryghed ønsker at din sag bliver et succesfuldt juridisk forløb.
Vi ansætter kompetente jurister indenfor de juridiske ydelser, som vi tilbyder. Nedenfor kan du se hvem, der hjælper dig.

Martin Westy Løvendahl, cand.jur.

Det er altid spændende at få en ny sag på bordet. Den tillid du som klient viser, gør jeg mit bedste for at honorerer med en kompetent gennemgang af din juridiske udfordring. Mit mål er, at du også næste gang vælger mig som din juridiske rådgiver, og derfor får du altid det bedste fra mig.

Mere om Juridisk Tryghed

Praktisk information

Persondata og fortrolighed
Alle oplysninger modtaget fra eller om en klient i forbindelse med arbejdet for klienten behandles fortroligt. Som led i Juridisk Trygheds rådgivning behandles personoplysninger om den enkelte klient. Denne behandling er reguleret af persondataloven.

Mailkorrespondence mm.
Juridisk Tryghed korresponderer blandt andet via e-mail. Vores e-mailkorrespondance er ikke krypteret, og Juridisk Tryghed er ikke ansvarlig for vira, uautoriserede ændringer, uautoriseret overvågning, manipulation eller lignende som følge deraf.

Om rettigheder
Som klient får du de nødvendige rettigheder til det konkrete materiale, som udarbejdes til sagen. Juridisk Tryghed bevarer de ophavsretlige rettigheder og andre immaterielle rettigheder for så vidt angår de arbejder og materialer udviklet, designet, produceret eller på anden måde skabt af Juridisk Tryghed i den periode, hvor vi har rådgivet klienten.

Dokumenter
Alle dokumenter opbevares mindst i 5 år fra sagens afslutning, hvorefter de bortskaffes med mindre andet er aftalt med klienten.

Hvad kan vi gøre for dig?

- få juridisk rådgivning og kom videre allerede i dag.