Vi tilbyder løsningsoprienteret juridisk erhvervsrådgivning og erhvervsret i ansættelsesretlige forhold. Ansættelseskontrakter eller bortvisning. Sager fra arbejdstilsynet herunder påbud og bøder. Oprettelse af selskaber Aps og AS, selskabsvedtægter, ejerbog og registrering. Ejeraftaler mellem ejerne, partnere også i familie- og ægtefællevirksomheder. Virkomhedsoverdragelse, generationsskifte, gavebreve og gældsbreve. Erhvervslejeret, leje- og lejeaftaler, manglende betaling og boligretssager. Nævnssager og sager mod myndighederne og ankenævn​. Erstatningssager både krav fra kunder eller dine krav mod leverandører​. Inddrivelse af dine tilgodehavender, betalingspåkrav og inkasso​. Bestyrelsesarbejde med såvel erhversretlig rådgivning som sparring. Det er altid uforpligtende og gratis at spørge ind til mine erhvervsretlige ydelse

Vi hjælper virksomheder med erhvervsrådgivning til erhvervsretlige problemer

Juridisk erhvervsrådgivning og erhvervsret

Løsningsorienteret erhvervsrådgivning

Juridisk Tryghed tilbyder løsningsorienteret erhversrådgivning til små og store viskomheder. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der hurtigt tages hånd om juridiske problemer i en virksomhed. I undgår at problemer udvikler sig, og vi hjælper også hvis det skal gå lidt diskret. Det handler om at få lukke sagen bedst muligt for virksomheden, og det er vi gode til.

Erhvervsret med effektive løsninger

Vi udarbejder skræddersyede løsninger. Eksempelvis juridiske standarder til aftaler med kunder og leverandører samt franchiseaftaler med franchisetagere til din forretningsidé.

Kontakt os

Det er naturligvis gratis at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på vores erhvervsretlige løsninger til din virksomhed.

 

“Er det for godt til at være sandt, så få det på skrift”

Martin Westy Løvendahl
Juridisk specialkonsulent

Du er ikke alene

Vores professionelle service inkluderer

Vi prioriterer kompetent og hurtig service til vores erhvervskunder højt. Det kan vi på baggrund af vores daglige arbejde med koncernjura i mange år. Erhvervsrådgivning omfatter alle mulige erhvervsretlige forhold, som kan opstå. Vores ekspertise inkluderer:

Juridisk erhvervsrådgivning til din virksomhed indenfor

Hvad kan vi gøre for dig?

- få juridisk rådgivning og kom videre allerede i dag.